Ledig stilling som partisekretær

Partiets fylkessekretær i Østfold har bestemt seg for å mønstre av partiskuta etter valget. Det er håp om at ansettelse i stillingen kan skje i god tid før valgkampen setter inn for fullt, slik at gammel og ny fylkessekretær kan jobbe sammen i valgkampen. Partikontoret holder til i Sarpsborg.

Partisekretær

Bjørn Eriksen har innehatt stillingen i over 20 år, bare avbrutt av et engasjement i partiet sentralt på tre år. Når han nå har bestemt seg for å mønstra av partiskuta, håper han på å være mer påmønstret MS Volven.

Fylkessekretæren skal sammen med tillitsvalgte og ansatte arbeide for å nå våre politiske og organisatoriske mål.

Vi ønsker søkere med: - Bred erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid god skriftlig og muntlig framstillingsevne god kjennskap til arbeiderbevegelsens organisasjoner gode lederegenskaper- Det stilles krav til åpenhet, lojalitet og gode samarbeidsevner.- Kunnskap om organisasjonsutvikling, budsjettarbeid, økonomirutiner og informasjon/kommunikasjonsarbeid er ønskelig.

Stillingen medfører stor reisevirksomhet, og vi forutsetter at den som ansettes disponerer egen bil.

Vi kan tilby: en utfordrende jobb interessante arbeidsoppgaver spennende politisk miljø gode forsikringsordningerStillingen lønnes etter overenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor i Norge, AAF/HK ltr.56-ltr.67 (fra kr.514.470,- til kr 624.990,- pr. år) avhengig av ansiennitet.Kvinner oppfordres til å søke.Søknaden sendes på e-post til: Arbeiderpartiet, v/Tone Hemli på [email protected] Søknadsfrist er 13.mars 2017.Spørsmål kan rettes til Kristine Nordenson Kallset, Arbeiderpartiet sentralt, tlf. 24 14 40 00 eller leder for Østfold Arbeiderparti, Stein Erik Lauvås, mobil 908 28 576.