Er du vår nye valgkampmedarbeider?

Østfold Arbeiderparti søker ny medarbeider.

Vi søker deg som liker kombinasjonen av digital kommunikasjon, politikk og kampanje. Vi tilbyr deg å delta i en avgjørende og viktig valgkampanje sammen med engasjerte og dyktige kandidater, frivillige og ansatte. Oppfølging av kandidater, pressearbeid og digital produksjon vil være en del av dette arbeidet. Vi ser etter en person som er initiativrik, positiv, løsningsorientert med god gjennomføringsevne.

Arbeidsoppgaver:- bidra i Østfold Arbeiderpartis digitale valgkamp, blant annet gjennom produksjon av bilder og videoer- bistå i budskapsformidling digitalt og i kampanjen- bidra i planlegging og gjennomføring av valgkampaktiviteter sammen med våre fylkestingskandidater og våre kommunepartier- bistå våre fremste fylkestingskandidater med praktiske oppgaver

Arbeidsoppgavene er allsidige og den som ansettes må være forberedt på å kunne bidra og yte bistand i mange forskjellige situasjoner.

Vi ønsker søkere med:- politisk forståelse og kjennskap til Arbeiderpartiet- god kjennskap til digitale plattformer, og som kan produsere godt innhold til dem- erfaring fra kampanjearbeid- erfaring med mediearbeid- god skriftlig og muntlig fremstillingsevne- evne til å utvikle konkrete planer og strategier- erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid

Du har god arbeidskapasitet, er kreativ og trives i et miljø der det er hektiske perioder. Du er engasjert, strukturert og løsningsorientert. Du har gode samarbeidsegenskaper, men jobber også godt på egen hånd. 

Arbeidssted er partikontoret i Sarpsborg, men det må påberegnes noe reisevirksomhet og det er en fordel om man disponerer bil. Stillingen er midlertidig, fra 1.april 2023 frem til 30. september 2023. Stillingsprosent kan tilpasses. Det må regnes med at du i perioder kan gå inn i skiftordninger, og at det kan bli arbeid på ettermiddags- og kveldstid samt i helger.  

Stillingen lønnes etter overenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor i Norge.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med fylkessekretær i Østfold Arbeiderparti, Desiré Craggs på mail: [email protected] eller mobil: 46630646.

Søknad med CV sendes til desire.craggs@arbeiderpartiet snarest, og senest innen 7.mars.