ARBEIDSPLASSER TRYGGES?

Østfold Høyres Ingjerd Schou slår til og hevder at Høyre trygger arbeidsplasser i Østfold. Dette gjør hun samtidig som Høyre innfører en avgift som med stor sannsynlighet vil fjerne opp mot 1000 arbeidsplasser i Østfold.

original_1478641584_4778976

En avgift på flyseter som Høyre var med og innførte uten å utrede konsekvensene, og uten å så mye som en gang under hånden spørre de berørte parter om hvordan dette ville kunne slå ut.

Høyre trengte mer penger til sitt statsbudsjett og da syntes de at innføring av denne avgiften var en veldig god ide. Norsk næringsliv og norske arbeidsplasser har ikke godt av en slik tilfeldig avgiftspolitikk.

Å hevde at regjeringens sysselsettingspolitikk virker tyder på at det er lite bakkekontakt i Høyre om dagen, snart er det bare Høyre som ikke ser at Norge har de høyeste arbeidsledighetstallene på mange tiår. Når regjeringen nok en gang må ta en tur til oljefondet og hente penger, så brukes det ikke mer enn èn av ti kroner på tiltak mot arbeidsledigheten.

Det Høyre derimot har råd til er å gi skattelette på milliarder av kroner i året til landets aller rikeste, men det vil de helst ikke snakke om.

Stein Erik Lauvås

Leder Østfold Arbeiderparti

Stortingsrepresentant