Jonas åpner Arbeiderpartiets høstkampanje i Sarpsborg

Det er ett år igjen til valget, og Østfold Arbeiderpartiet er i full fart på vei inn i høstkampanje – hvor Østfold skal farges rødt med løpesedler og blide folk i røde t-skjorter.

original_1478640658_2216303

Ett år igjen til valget betyr at det er ett år igjen til du kan være med å bestemme at arbeid til alle er jobb nummer en.

– Forskjellene øker, vi vil ta landet i en annen retning enn Høyre/Frp-regjeringen. Vi mener arbeid, skole, helse og klima er viktigere enn skattekutt til dem som har mest fra før, sier leder i Østfold Arbeiderparti Stein Erik Lauvås.

Lauvås påpeker at det med under Jens Stoltenbergs rødgrønne regjeringstid ble det i snitt skapt 44.000 nye jobber hvert eneste år - mot under en femtedel i året med Erna Solberg som regjeringssjef.

I Østfold har vi friskt i minne at regjeringspartiene sørger for å legge ned ca.1000 arbeidsplasser knyttet til flyplassen på Rygge, sier Lauvås

Arbeid til alle

For Arbeiderpartiet blir det neste året viktig. Valgkamp er ikke lenger bare ukene før valget, Arbeiderpartiet er opptatt av å møte velgere gjennom hele året.

– Våre medlemmer, folkevalgte, tillitsvalgte og frivillige over hele fylket er klare for å jobbe for å gi landet en ny regjering i 2017. En regjering som har arbeid til alle som sin viktigste sak, avslutter Lauvås.

Jonas Gahr Støre kommer

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre vil avfyre startskuddet for kampanjen på Sarpsborg Torg lørdag 10. september kl. 12.30. Han skal stå på stand sammen med Sarpsborg Arbeiderparti og gå en tur i 1000-årsbyen til Kulås sammen med ordfører Sindre.