Er du vår nye kommunikasjonsmedarbeider?

Viken Arbeiderparti søker nye medarbeidere.

For å vinne valg må vi lykkes med å formidle og synliggjøre politikken vår for velgere, både i sosiale og tradisjonelle medier. Vi vil derfor forsterke laget rundt fylkestingsgruppa med medarbeidere som kan jobbe med kommunikasjon. 

Du skal sammen med våre fylkestingsrepresentanter og nye fylkestingskandidater arbeide for å øke vår synlighet i Akershus, Buskerud og Østfold.

Oppfølging av representanter og kandidater, pressearbeid og digital produksjon vil være en del av dette arbeidet. Vi ser etter en person som er initiativrik, positiv, som har god gjennomføringsevne. Vedkommende må være en pådriver og motivator i kommunikasjonsarbeidet. 

Vi ønsker søkere med: -god kjennskap til digitale plattformer, og som kan produsere godt innhold til dem-erfaring fra kampanjearbeid-erfaring med mediearbeid-god skriftlig og muntlig fremstillingsevne-evne til å utvikle konkrete planer og strategier-erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid

Det stilles krav om gode samarbeidsevner. Stillingen er midlertidig, frem til 15. september 2023. Stillingsprosent kan tilpasses ut fra ønsker og kapasitet. Man må påregne noe arbeid utover normalarbeidstid. Oppstart så snart som mulig.

Stillingen lønnes etter overenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening og Handel og Kontor i Norge.

Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med:Fylkessekretær i Akershus Arbeiderparti, Elisabeth Fanghol, telefon 93882122.Fylkessekretær i Buskerud Arbeiderparti, Kristian Kirkerud, telefon 93004653.Fylkessekretær i Østfold Arbeiderparti, Desiré Craggs, telefon 46630646.

Søknad sendes til [email protected] snarest, og senest innen 31. januar